Cégünkről

A C.I.S. Coach Information Service 1996. januárjában alakult. Alapítója elötte több mint 20 évig az akkori legnagyobb magyar utazási iroda – az IBUSZ autóbuszos üzletágának az alkalmazottja volt. Munkája okán nagyon sok utazási irodával állt kapcsolatban. Cégét szaktudására és kapcsolati tőkéjére építve alapította meg családi vállalkozásként. Induláskor egy autóbusszal a beutazó turizmusban tevékenykedtek.

1998-ban egy Bécsben befejeződő program alkalmával megismerkedett egy kínai utazási iroda tulajdonosával és ez forduló volt a cég életében. A hagyományos tevékenység mellett egyre inkább az Európába beutazó kínai üzletemberek, delegációk és túristák autóbusszal, minibusszal,és személy- gépkocsikkal való szállítása került előtérbe.

17 év után a magyar autóbuszos vállalkozók között a nemzetközi személyszállításban előkelő helyen vagyunk. Partnereink szolgáltatásainkat Bécstől Rómán, Párison keresztül Shanghai-ig, Pekingig veszik igénybe. Számos kínai utazási irodával állunk kapcsolatba.

Üzleti filozófiánk a következő: tisztességesen szolgáltatni csak megfelelő személyi és technikai feltételek megléte esetén hozzáértéssel és alázattal lehet.

Ágoston István
tulajdonos

Coach Information Service